Jumat, 25 September 2009

batu

gua tak de mood nak update blog...

kepala lagi serabut....ada sapa2 yang nak bagi gua duit 100ribu?

18 komentar:

  1. salam aidil fitri NIK,,,,,, ekau poie ngadu kat 6d... dan minta lah pada yg PUNYA suit pasti dio beri ekau 100 ribu ,,, lobeh pun DIO beri nanti,,,,,,,,,, jgn ekau minta pada manusia, manusia semua nya miskin dan papo kedano,,,,,,,,,,,

    BalasHapus
  2. Apa nak buat dengan dengan duit sebanyak tu.?

    Bila mau jamming.?:D

    BalasHapus
  3. Salam Hantu Raya Nik,

    Bila nak... aku boleh bagi... Rupiah boleh ke...?

    BalasHapus
  4. pak ouncu..elok juo tu

    petak...busking ari ni..

    bader isa bole rupiah pun bole...hahha

    BalasHapus
  5. bro masuk roda impian le..haha..

    BalasHapus
  6. oh lupa pulak..
    camane nk dpt cd rare tu bro?
    hehe..

    BalasHapus
  7. dlm kepala serabut pun lu ingat gak 100ribu bro..
    lum serabut la tu..
    hehehe

    BalasHapus
  8. nak beli cd cari gua kt c.m

    1ooribu tu gua nak buat belanja kawan2 nak buat woodstok selama 3 hari hahahaaaaaaaaaaa

    BalasHapus
  9. kepala gua serabut lagu mana gua mahu cari rm100 ribu dan kasi sama lu. lagi serabut kepala gua sama ada rm100 ribu itu gua kasi sama lu atau kasi sama gua!

    BalasHapus
  10. Itu hari,PETAK ada kat CM.Nik tada pun.

    BalasHapus
  11. Salam raya... tumpang lalu dulu sahabat...

    BalasHapus
  12. terompah kayu...ada 100ribu tu sikit la

    ubi...gua nak buat amal hahah bikin woodstock

    pyan...kita sama2 cari itu duit..

    petak...haha kalu hari hujan sah la gua tak turun CM

    BalasHapus
  13. ampuan awang ..ok bader silakan..

    BalasHapus
  14. gua bukan orang yang nak bagi 100ribu tu.

    tanya orang lain.
    aha.
    =)

    BalasHapus
  15. pisey...lu doakan ada orang bagi gua sratus ribu...bole gua bikin woodstok

    BalasHapus

nik jidan

nik jidan
1

kudrat

rasa

Pengikut

Arsip Blog