Jumat, 27 Desember 2013

mediaMARAHisu pengantungan akhbar theheat membuatkan seluruh pengamal media bersatu hati membentuk satu front yg tunggal bagi melawan kehendak KDN yg didalangi orang politik mentah tentang hak kebebasan media. seluruh rakyat juga tak kira pengamal pembaca dan petugas penghantar surat khabar juga tersinggung dengan tindakan menteri dalam negeri zahid hamidi. rata-rata kebanyakan mereka melampiaskan ketidakpuashatian mereka didalam blog fecebook dan twiter. najib razak masih keliru, jalan mana yang harus ditempuh selepas satu persatu masaalah keborosan keluarga perdana menteri itu dibongkar diakhbar2 pembangkang dan akhbar dunia.

seluruh pelusunegeri tahu bahawa najib rosmah dan menteri2nya berjoli dengan wang rakyat.

yang terbaru anak rosmah bersama suami terdahulu merangkap anak tiri kepada najib razak telah membeli sebuah kondominium dinew york berharga 110juta ringgit malaysia. ini amat meresahkan dan membungkam najib kelobang neraka. ketika para rakyat bergelumang dengan masaalah kenaikan cukai dan pemborosan yg tak terhinggakan mereka2 para menteri masih sibuk berjoli membeli aset2 diluar negara dan aset dalam negara dijual atau dipajak pula.

sesiapa saja yg berlaku jujur membongkar kejahatan peguam negara melaporkan rasuah akan dihumban kedalam rumah pasung, sesiapa yg membangkitkan jiwa rakyat kejalan yg benar akan dituduh dengan berbagai2 tuduhan seperti syiah, mahu menggulingkan kerajaan, pengkhianat negara dan berbagai lagi kemudian waran tangkap akan dikeluarkan.

inilah dia kekejaman rejim UMNO/BN yg ditempa oleh mahathir iskandarkutty. nyawanya sudah dipenghujung senja

nik jidan

nik jidan
1

kudrat

rasa

Pengikut

Arsip Blog