Minggu, 06 September 2009

ROGOL

sebenarnya ada sesuatu yang menahan aku dari pergi keruang yang tak terbatas itu kerana disini belum siap disini belum habis apa yang mahu diperlakukan..masih ingin merokok dan wanita.. bernafsu pada kecantikannya walaupun ianya hanya hembusan asap yang menaik dan menghilang. berbeza hanya pada jenama rokok itu saja.agaknya dunhill lebih bergaya dari surya,pada gaya cara menghisapnya pun sama juga.tersepit celah bibir dinyalakan dgn lighter disedut kemudian asap terbang menaik keudara.

wanita juga begitu sama macam rokok.aku tertarik pada jenama rokok yang diharamkan kerajaan yang maknanya lebih advance lebih alegant bergaya cara sedutnya,ada botol2 kaca botol2 palstik ditebuk dipasang barel,diperbuat dari buluh atau explore pakai buah kelapa muda yang ditebuk dua lubang.tembakaunya pula diracik semulajadi secukup rasa cukup harum dgn aroma yang semulajadi atau digulung dengan daun nipah kering dinikmati bergilir-gilir bersama teman-teman.

TAPI..mana mungkin begitu lagi kerana masa sudah berubah keadaan tidak sama seperti dahulu.dan aku mahu biarkan terus begini menikmati jenama rokok apa saja yang aku suka dan aku pasti menikmati rasa yang sama yang serupa hanya kadang-kadang bertukar jenama.

wanita oh wanitaku...

nik jidan

nik jidan
1

kudrat

rasa

Pengikut

Arsip Blog