Minggu, 06 September 2009

ROGOL

sebenarnya ada sesuatu yang menahan aku dari pergi keruang yang tak terbatas itu kerana disini belum siap disini belum habis apa yang mahu diperlakukan..masih ingin merokok dan wanita.. bernafsu pada kecantikannya walaupun ianya hanya hembusan asap yang menaik dan menghilang. berbeza hanya pada jenama rokok itu saja.agaknya dunhill lebih bergaya dari surya,pada gaya cara menghisapnya pun sama juga.tersepit celah bibir dinyalakan dgn lighter disedut kemudian asap terbang menaik keudara.

wanita juga begitu sama macam rokok.aku tertarik pada jenama rokok yang diharamkan kerajaan yang maknanya lebih advance lebih alegant bergaya cara sedutnya,ada botol2 kaca botol2 palstik ditebuk dipasang barel,diperbuat dari buluh atau explore pakai buah kelapa muda yang ditebuk dua lubang.tembakaunya pula diracik semulajadi secukup rasa cukup harum dgn aroma yang semulajadi atau digulung dengan daun nipah kering dinikmati bergilir-gilir bersama teman-teman.

TAPI..mana mungkin begitu lagi kerana masa sudah berubah keadaan tidak sama seperti dahulu.dan aku mahu biarkan terus begini menikmati jenama rokok apa saja yang aku suka dan aku pasti menikmati rasa yang sama yang serupa hanya kadang-kadang bertukar jenama.

wanita oh wanitaku...

19 komentar:

  1. Ganja kah.?Kalau silap,maaf.Heeee.

    BalasHapus
  2. Lu ni kalau nak pipe-on pun ajaklah gua sama... ha..ha..ha...

    Gua pun sekali sekala merogol penglihatan juga... tak salahkan kalau sekali pandang jer.. tanpa berkelip...

    ha..ha..ha..., lama tak balut bro... nostalgia tu....

    BalasHapus
  3. wanita oh wanitaku............

    BalasHapus
  4. Ahaha.Ok.Lain kali ajak PETAK ok.:DD

    BalasHapus
  5. yang pastinya wanita itu tidak dapat mengandung..heheh

    BalasHapus
  6. bang isa ...dh lama tinggal la bang...

    wan...;D

    ubi....pedehal kanser brani hidup brani mati ma hahahaaaaaaaa

    BalasHapus
  7. pak ouncu..sisha biasa...D

    aku...bole sampai sahur ma pening..

    petak... klu nk kluar dgn gua jgn pkai sluar pendek sudah...hahahaaaaaaaa

    sang kegelapan..mungkin wanita itu mandul atau monopose huhu

    BalasHapus
  8. mata rabak, lapar, huru hara gelak pung pang pung pang..

    wanita oh wanitaku(ini barang pon naik harga)
    kahkahkah..

    BalasHapus
  9. It is undeniable that malays are stupid, incapable and lazy. Why don't they just humbly admit the facts and repent and learn from other races especially Chinese?

    What is the point to argue here and wasting time again?

    From the first onwards we were merely telling the truths. It wasn't us who think that way but their own Badawi as well.

    All malays should go and read the newspaper, even Badawi is ashamed of maintaining the NEP after 34 years of implementing it and these malay baboons are still asking for it.

    Even Badawi wanted them to compete on a level playing field.

    So what does all these tell the world? It sends a very clear message that it is malays themselves who are incapable and lazy and they don't even want to admit it and make a change!

    That is the biggest shame of all.

    Can't you see, it is all back to square one. Year in, year out, some talk for half an hour, some one, some two. Some sing, many belt out their most recent released 'pantun'.

    After all. Malays are good at that. Suggestions after suggestions, some good, some impossible to realize.

    But, do you see any of these materialised? Hardly. Why, why and why???

    Because the malays can never change. Never! Why?

    The leaders forgot it or were they simply didn't want to address and admit that the actual disease is the malays and the remedy itself is also, the malays. They can never change. What is it about the malays?

    Firstly as you all know, they are a lazy species. Since the beginning of time they have been like that. Even the encyclopedia called them as lazy people. I think those British with their accent tried to call them 'malas', and if you put 'y' in, it becomes 'malays'.

    Embracing Islam make them a worse lot. Now they have a license to kill anything that gets into their way.

    Malays are ungrateful lot. In reality, they just can't live or open their minds for others. When Mahathir said that they are complacent, they put him in jail. When Mahathir encouraged them to learn English language, they got angry with him, saying it is a 'bahasa penjajah'.

    When other races 'maju', they got angry with them too. That was why at the end of Mahathir his regime, he said this, "I have achieved greatness as a prime minister, but I only fail in one thing, changing the malays."

    Well, nothing to be surprised about anyway since Mahathir is not really a malay, and I guess that was why the malays were angry with him.

    Drug abuse, hate, incest, liberal extremism (culture of miniskirts and gay marriages), murder, parochialism, racism, rape, religious fanaticism, snatch theft, spoilt bratty behavior, tribalism, wife abuse, child abuse, all that is associated with the malay race.

    To them, malay is the biggest impediment towards building a truly Malaysian nation, and should be chucked into the dustbins of history.

    A genetically flawed race cannot be fixed by politically. Nature will take its course and globalization will put them out to pasture.

    What have we got now?

    Brain drain, economic disparity getting wider, poor education system, racial segregation, widespread corruption, inefficiency and uncompetitive on the government departments and others.

    Sad. Sad. Sad. The question asked by many of my fellow Chinese is this - Why can't you just tell the malay peoples to adopt Chinese culture which is superior?

    From research, this peninsular was part of the Siamese empire way before these malays from Indonesia invaded it.

    Still so thick skin, don't want to go back to Indonesia!

    BalasHapus
  10. if malay from indonesia..chinese mother fucker from china what..back to your country la..apa tunggu lagi sini.'
    this land we call malaysia not chinesia' and not indianisia.

    the fact here is u wanna make a propaganda.iam following a lover religion can't do something stupit like u'

    please be a goodboy and love each other.

    BalasHapus
  11. good man ni bodoh sebenarnya kawan2,sbb tak dpt terima kenyataan bahawa orang cina terpaksa menumpang dimalaysia ini kerana tak tahu nak buka penempatan baru dicina..negara cina kan luas, baliklah kenegara cina sana bukak ladang bukak kampung baru dicina.. ini menunjukkan bahawa orang cina lagi malas dari orang melayu.

    knapa nk salahkan bangsa melayu malas dan tidak mahu mempelajari bahasa penjajah?mempelajari bahasa adalah hak mutlak diri sendiri tidak boleh dipaksa.bangsa lain diserata dunia ini sama sahaja kelakuannya selagi mereka bergelar manusia.ada yang suka merompak merogol rasuah penyalahgunaan kuasa menindas dan bermacam2 lagi kelakuan manusia itu sendiri.

    inilah sebahagian atau segelintir mangkuk hayun cina yang nk cuba menyerapkan sikap perkauman atau mungkin india atau bangsa kita sendiri melayu yang cuba ingin menyerapkn rasa benci kita sesama kita dinegara ini.

    jgn sesekali pecinta seni dan kawan2 yang masuk ke blog gua ni terpedaya dengan apa yang diperkatakan oleh GOOD SHIT man..sbb tiada gunanya pun..tingkatkan kemajuan dalam diri kalian walau dalam bidang apa sekalipun hingga akhir hayat. dan berjuanglah demi kebenaran.

    jangan jadi pengecut seperti good shit man tu ok.

    BalasHapus
  12. pakai anonymous sudah tunjuk dia bodoh, penakut bro..
    hahaha..

    BalasHapus
  13. bro kalau nak bong2 canggih bleh kontak gua... harga bley runding. tu si good man bikin onar tu gua bet mesti urang UMNO punya. Sanggup tulis mcm tu kutuk diri sendiri sbb nak apa? Nak kuasa kekal kat tgn depa.

    BalasHapus
  14. Ahaha.Lain kali PETAK ta pakai seluar pendek ok.:DD

    BalasHapus

nik jidan

nik jidan
1

kudrat

rasa

Pengikut

Arsip Blog