Senin, 22 September 2014

KEPUTUSAN KEPUTUSAN II

keputusan keputusan maka keputusannya sudah ada nama sudah keluar sutan sudah gila keputusannya pada tangan sutan jadi sutan sudah gila mana mungkin keputusan ini boleh diterima. keputusan tidak mengikut perlembagaan keputusan ini dibuat atas kehendak org lain bukan kehendak sutan mungkin juga sutan mengikut kehendak BN sbb ada 500 org yg buat DEMO menyokong dan mempertahankan sutan. CUMA 500 bukan 500ribu bukan 500juta CUMA 500 semua orang ngo BN UMNO hanya 500 bukan bukan bukan 500billion


Kita dapat tahu azmin akan jadi MB. ya memang itu yg selayaknya sbb azmin itu timbalan parti maka timbalan akan mengisi kekosongan yg ada juga azmin ini orang yg setia walau.... memang setia anak angkat kepada mahatir dan siti hasmah mengikut anwar kerana lebih tahu kelicikan madeyy kutty.walau yg aku sebutkan diatas adalah kerana khabar angin kencang menunjukkan arah bahawa azmin mungkin akan disiasat. mungkin juga azmin ini sudah menyediakan atau sudah diberi kekebalan oleh madeyy kutty. siapa yg tahu cuma azmin.

MB ini akan cuba menepis segala pertuduhan yg telah dibuat terhadapnya dibawah kuasa madey kutty kita akan menyaksikan sekali lagi dimana madey kutty sangat berkuasa. apa yg dinyatakan oleh madey baru2 ini telah mempengaruhi istana. juga akibat dari kebodohan hadi yg inginkan perpaduan dgn BN. terbukti jelas apabila nik aziz membuat keputusan terbuka tiada maaf bagi UMNOBN dan tidak akan ada perpaduan antara pas bn. maka jelas nikaziz menyindir hadi dgn lemah lembut.keputusan keputusan keputusannya sudah keluar esok akan angkat sumpah, pertabalan akan siap malam ni dapat cium bini dapat sedap dapat jadi MB kereta besat escot ramai ada bodyguard tapi tak hisap ganja cuma mabuk2 sikit kemudian ada masaalah dalaman kes pj sentral. jgn pusing2 ke penang pulak. OPPss patut la guan eng tak mahu koment tentang MB baru.
TAK AKAN PERNAH LUPA PENGKHIANATAN MADEY PADA KAUM BUMI... 2.3BILLION MEMALI i.C PENDATANG I.S.A

nik jidan

nik jidan
1

kudrat

rasa

Pengikut

Arsip Blog