Rabu, 13 Januari 2010

pergi jahanam kerajaan

dimaysia ada kilang buat black money haa ini semua kreja mamat niger, maysia juga ada kilang mmproses dadah yg kebanyakannya dimiliki oleh cukong cina, maysia juga ada bengkel membuat parang panjang keris pisau juga kapak sabit tapi jgn harap ada bengkel buat pistol atau senapang ak47....


dimalaysia tak ada orang pandai buat kapalterbang ke, dimalaysia tak ada orang berani buat enjin keretaapi 300kmj ke, dimalaysia ini hanya ada orang yang buat bodo dan dibodohkan ke?


maaf saya menggunakan perkataan yang agak mencemar dibawah duli taik ayam candu

maaf saya juga kasihan melihat perdana menteri malaysia yang bebal dan tamak haloba, mengapa saya berkata begitu adalah kerana pemimpin negara islam dulu dulu cuma ada pakaian yang lusuh dan tasbih. amat cool merendah diri. memikul makanan untuk si miskin. tetapi perdana menteri malaysia ini sibuk dengan shoping, rumahnya bergedung besar. semuanya ditanggung percuma oleh rakyat. letriknya airnya pakaiannya barang hiasan rumah dan tubuhnya hingga seluar dalamnya juga ditanggung oleh rakyat.


ohh maaf sudah saya katakan tadi, dimalaysia cuma ada orang yang buat bodoh dan yang dibodohkan.


ayohlah ayoh...jangan buat buat bodoh dan diperbodohkan ayoh kita tinggalkan kerajaan yang sekarang ini, kerajaan ini korup pemimpinnya korup. pemimpinnya tidak mempunyai nilai kemanusiaan. para menterinya tidak boleh melihat wanita berdahi licin. bahkan para isteri isteri mereka telah menjampi mereka dengan jampi merembat selagi hayat.


mari kita tinggalkan raja yang bersultan dihati itu, mereka itu tidak menjamin hidup harmoni rakyat. raja raja sultan sultan yang ada sekarang cuma boneka yang disuap dengan wang hasil curian keringat rakyat.

malam makin sundal malam makin larut, bapak menteri masih berkiblatkan bini.

ruang ini tidak sempit lagi.
nik jidan

nik jidan
1

kudrat

rasa

Pengikut

Arsip Blog