Jumat, 07 November 2014

Keputusan Keputusan III
keputusan keputusan maka keputusannya belum ada juga seperti biasa seperti dulu dulu masuk bakul angkat sendiri masih mencari dimana nk ubah skrip yg baru mana yg lobang nk ditutup mana nk cari saksi pendakwa yg baru mana nak buat plakat mana nk bagi duit pada penyokong DNA apa lagi nk ambil adakah DNA lembu syarizat jalil atau DNA razak baginda yg terlepas sabitan bersubahat membunuh altantuya.


keputusannya madey kutty seorang penipu saifool penipu najib penipu altantuya mati pun tipu teoh beng hock juga mati belum terbela sabrani mati jalil ibrahim mati semua dibunuh ada yg dibunuh ada yg tak dibunuh juga belum ada keputusan bunuh belum ada keputusan liwat cuma ada keputusan berhimpun ramai ramai buat ceramah buat demo dah tak salah sekarang AG pulak yg kena saman itu keputusan tepat keputusan berani keputusan cerdik dari orang cerdik.


yg terakhir adalah keputusannya siapa bersalah siapa tak bersalah jika didapati yg dituduh tidak bersalah jadi bagaimana dgn yg menuduh? belum ada yg memikirkan keputusan ini. ini keputusan berat yg menuduh boleh dijatuhi hukuman kerana membuat pendakwaan FITNAH.


jadi keputusannya apa..... 

nik jidan

nik jidan
1

kudrat

rasa

Pengikut

Arsip Blog