Minggu, 15 Mei 2011

AKIBAT PANCUT MERATA RATA, MAKA ANAK GUNDIK MENGAKU RAJA

"Harga kentang, bawang dan lada kering yang kita import naik, harga gula juga naik dan kita tidak jadi negara pembekal gula, tetapi kerajaan bagi subsidi yang membolehkan kita membayar bukan pada harga sebenar," katanya MUHYIDIN YASIN.TAPI MAT SEMBAB LUPA SUPAYA DIJADIKAN NEGARA MALAYSIAL NI NEGARA PENGELUAR GULA GARAM KENTANG UBIKAYU JAGUNG BERAS DAN BERBAGAI2 LAGI BARANGAN MAKANAN LAIN, CUBA MAT SEMBAB KAJI BETUL2 NEGARA NI DAH 50TAHUN LEBIH MERDEKA..MERDEKA..MERDEKA... JADI TIDAK LAYAK KAH KITA MENJADI NEGARA PENGELUAR BAHAN MENTAH YANG SANGAT POPULAR DIRANTAU ASIA. OLEH KERANA MAT SEMBAB DAN P.M DAN RAJA2 NI SUDAH SELESA DUDUK DIATAS KERUSI EMPUK YANG MENGALAS KEPALA TAIK DIORANG JADI MEREKA LUPA BAHAWA TANAH MELAYU NI BESAR BOLEH BUAT LADANG TEBU, LADANG UBIKAYU, LADANG SEGALA LADANG. TAPI KERE-JAAN UMNO TELAH MENGHABISKAN DUIT WAKTU TIBA NAK PILIHANRAYA, MERASUAH RAKYAT SUPAYA MENGUNDI UMNO AGAR UMNO TERUS BERKUASA MENJAJAH DAN MENJARAH KERINGAT BANGSA MELAYU DAN BANGSA MALAYSIA YANG LAIN.AKU BUKAN ORANG BAIK KALAU AKU MENULIS BENDA JAHANAM MACAM NI...KORANG ORANG UMNO/BN PKR PAS ATAU APA SAJA PERTUBUHAN MELAYU KENA TAU BAHAWA KENAPA DULU PORTUGIS, BELANDA, ARAB CINA INDIA DATANG KETANAH MELAYU DAN MAHU MEMERINTAH NEGARA INI? KERANA TANAH MELAYU ADALAH NEGARA PENGELUAR BAHAN MENTAH. TANAH MELAYU DIKENALI JUGA SEBAGAI SEMENANJUNG EMAS OLEH TAMADUN INDIA PURBA. SEMENAJUNG MELAYU MENYAMBUT PEDAGANG DAN PENGHUNI DARI INDIA DAN CINA SEAWAL ABAD PERTAMA MASIHI LAGI.JADI SILA BUKA KEPALA OTAK RAJA2 MELAYU DAN PEMIMPIN MELAYU YANG SENTIASA MAHU MEMASTIKAN AGAR ORANG MELAYU TERUS MENJADI HAMBA KEPADA RAJA2 SIAL NI SEMUA. PERGI JAHANAM.
YA ALLAH ENGKAU HAPUSKANLAH RAJA2 MELAYU DAN PEMIMPIN MELAYU YANG MEMPERHAMBAKAN DAN MEMAKAN BAHAGIAN KAMI YANG TIDAK KAMI REDHOI.

LYNAS


OK NAK SANGAT BUAT PROTES HA DATANG PADA MASA DAN TARIKH YANG TERTERA DIPOSTER TU...KALAU NAK MERUSUH SILA BAWA SENJATA SEPERTI PARANG KAPAK LEMBING KERAMBIT LASTIK JANGAN LUPA YANG MANA ADA SENAPANG SILA BAWAK, KALAU KITA MATI PUN MATI SYAHID.. SYAHID KERANA KITA PERTAHANKAN NEGARA KAUM KELUARGA ANAK CUCU CICIT KITA SUPAYA BEBAS DARI BAHAN NUKLEAR YANG AKAN MEMBUNUH SECARA PERLAHAN2 SEPERTI UMNO YANG MEMBUNUH ORANG MELAYU DAN PARA ULAMAK ISLAM SECARA DIAM-DIAM.

nik jidan

nik jidan
1

kudrat

rasa

Pengikut

Arsip Blog