Jumat, 11 Juli 2014

ISMA LEBIH RASIS DARI PERKASA

Marah betul isma bila ada ngo baru atas nama NEGARAKU yg mempertahanka agar supaya negara tidak jadi barang gadai pada kuasa luar...kita sekarang ni jadi keliru apakah betul negara ini dah kena JUAL?


Apakah pak samad sendiri nak hancurkan agama yg dianutinya? atau mahu memecahbelahkan bangsa melayu?
kenyataan isma yg tidak bertanggungjawab ini memang sgt tak boleh dibiarkan. selama ini apakah NGO NEGARAKU yg menjual negara apakah NGO baru yg ditubuhkan oleh org2 cerdik pandai dan sastrawan negara itu mahu melihat negara ini rosak. sudah tentu tidak kerana NGO NEGARAKU ini mahu mengembalikan maruah negara malaysia yg makin dilihat penuh dgn kontroversi. malahan yg terbaru anak tungku ibrahim johor terlibat dgn kes BUNUH dan DADAH. tanah tanah dijual kepada kuasa luar tambak laut krisis agama krisis nama ALLAH krisis bible dlm bahasa melayu jakim tangkap orang tak ikut prosedur yg betul JAIS jadi bahan lawak jenaka rakyat. najib dengan kes altantuyanya, rosmah dengan kuat belanjanya. sepatutnya isma kena berani tegur kerajaan yg korup dan zalim.


sapa nk tengok muka dulah zaik kalau kumpulan isma dia tu mengkritik sestrawan negara..siapakah yg lebih banyak diamnya dulah atau pak samad? ini membuatkan ramai orang rasa semakin benci pada ISMA dan DULAHZAIK.Gabungan kira-kira 60 NGO itu, yang kebanyakannya pernah bekerjasama dalam gabungan NGO BERSIH, bertekad menghapuskan politik berasas etnik, kaum dan kelompokan yang menggugat proses pembinaan dan pembentukan bangsa Malaysia.


ternyata kenyataan ISMA terpesong jauh...bila masa pulak NGO NEGARAKU nak tentang agama? dalam NGO NEGARAKU bukan hanya orang kristian yg ada hindu buddha islam bergabung jadi satu untuk menghalang negara dari terus terjual kepada raktyat luar. ianya bertujuan mendidik rakyat supaya lebih profesional menangkis segala anasir yg mahu menjual dan merosakkan negara.

1 komentar:

nik jidan

nik jidan
1

kudrat

rasa

Pengikut

Arsip Blog