Kamis, 03 Desember 2009

kilang arak dishah alam akan ditutup

mari berlibur bersama golongan marhaen.......macam macam ada mengopi mengeteh pesta buku bukuan cuci cuci mata perempuan kampung perempuan urban balak hensem balak macho dan pesta tarian bogel ala tiger show dari GRO negeri cina yang diseludup secara haram melalui port klang free zone dan ada juga bunga api menyambut kedatangan PM najib razak dan isterinya rosmah mansor serta TG Nik Aziz.

Jangan lepaskan peluang ini. Jumpa di dataran Shah Alam jam 8.30 malam 5 dicember.

7 komentar:

  1. Alamak... bro...

    gua pegi penang la... ada show kat sana...

    kalau lu bawak syakila... melepas gua nak berkenalan dengan dia.. hehehe...

    BalasHapus
  2. Esok event nya,hari ni baru post flyers.:DD

    BalasHapus
  3. ok hari jadi aku tu ....hehehe

    BalasHapus
  4. ada tarian bugelll rugi tak pergi

    BalasHapus
  5. tarian bogel?

    kalau deme berbogel keh pegi satu bas dari lepih!

    haha

    BalasHapus
  6. peh..x bleh blah taktik nk pancing hits google...hahahahahahhaa

    BalasHapus

nik jidan

nik jidan
1

kudrat

rasa

Pengikut

Arsip Blog