Senin, 21 Juni 2010

lelaki tujuh yang tak pandai berfacebook

kawan gua yang sorang ni satu hal, sangat tak cool.


gua duduk sekarang di homeofis bandar usin on. diorang ni adik2 semua memang pecah satu rumah memang pecah rabak. 7 semua lelaki semuanya batang balak. kalau nak jumpa gadis sweet cuma hari rabu saja kerana gadis gadis ni akan datang kemas rumah. semua yang dalam rumah ni semua single mingle lagi. bila gadis cleaner ni datang semua macam ulat gonggok, melingkar macam ular sawa. dah pulak gadis2 ni kena kejutkan sorang2.


''abang2!! bagun bang, sudah tengahari'' nak kemas rumah ni''


ayat ini akan selalu kedengaran. gua tak tau kenapa semua lelaki2 yang tak cool ni buat tak tau jer macam nak kena peluk nak kena cium dulu baru nak bukak mata. macam #^%&^%#


gua yang anu toooooooooooooooooot gua yang selalu bangun waktu baru bangun tido memang nampak la sangat2. tapi gua bangun awal la sebelum gadis2 ni datang sebab gua mahu jaga reputasi gua la. tapi lelaki lelaki yang tak cool ni semua tengah membongkang.


dan yang yang tak cool adalah lelaki-lelaki ini semua tak pernah ditiduri oleh mana-mana gadis sweet atau yang tak sweet. malahan mahu berpegang tangan juga masih lagi ikut hukum halal haram memang langsung tak cool.


haih adik adik gua ni memang islamik betul...malas gua nak ajar pandai2 korang la.

1 komentar:

  1. lu lepak kat opis si nizam ke? gua dah lama tak datang situ....nanti la satu hari gua datang. jumpa mie

    BalasHapus

nik jidan

nik jidan
1

kudrat

rasa

Pengikut

Arsip Blog