Rabu, 18 November 2009

13 tahun tidak bermain lucky ball

Sudah apa gua bikin ini hari tetiba main lucky ball dengan kengkawan studio bandar husien onn nizam, add dan ari, tapi ok juga gua sudah dapat game dua kali dalam masa dua jam walau pun sudah 13 tahun tidak menjolok bola setan tu, hanya balik modal tak menang dan tak kalah duit bayar table 45 ringgit jugak.


Satu lagi kereta gua yang gua sayang tu merajuk pulak sejak gua marah dia sebab semput-semput masa nak start enjine, nasib baik ada taiko sana yang tolong gua ejas timing sikit dan buat tukar plug, sekarang dah boleh jalan tapi nak kena masuk workshop juga tu. mau rabak gua bulan ni. Dah nak buat macam mana kita duk kuda dia hari-hari sekali sekala nak juga dia merasa tukar barang baru ye la kan kalau tak mana nak fairnya.


Apa lagi yang boleh kita buat dalam kita melayari malam dan siang yang makin membuat kepala hotak kita gian rokok surya dan kalau tak dapat, rokok winston pun jadi la buat teman.
Tetiba pulak perut kita berbunyi kriot kriot mintak ditambah kuih raya. Bukan hapa itu lumrah nak bahagiakan rasa yang masih berperasaan dan berkeinginan tak dapat tidak kita kena akur juga dengan peredaran waktu malam dan siang.



Mie rock (FTG) pulak suka sangat turun langkawi sekarang ni, lepas gua membusking difrancise fair diputrajaya semalam dia terus naik bus pergi jumpa dengan kawan-kawan yang ada kat sana pulak. Dapat cuci mata tengok mat saleh bertelanjang barang murah makan murah. Tapi yang gua raspek dekat mie ni bukan sebab apa, dia dah berhenti hisap rokok, bila gua tanya kenapa? katanya dia dah boring hisap rokok.



hai bila la gua boleh berenti merokok ni, rasa palat jugak bila harga rokok naik dengan sesuka hati keraa..jaan saja.


Tension

7 komentar:

  1. jom kita sama2 berkempen untuk berhenti merokok nik.."katakan xnk pada keraa!"..heheh

    BalasHapus
  2. berenti rokok?
    mmm..
    ish..

    BalasHapus
  3. Kera kera aja kan.?Ahahaha.Harga rokok naik.Haish.Susah dah na tarik Marlboro soft pack lepas ni.

    BalasHapus
  4. part last skali tu gua suke tu..haha..
    kejap lagi harga rokok 20rm sekotak kang boleh la benti bro..haha..

    BalasHapus
  5. last card...hahaha rokok pun untuk bahagia jugaaa
    hermmm apa boleh buat

    BalasHapus

nik jidan

nik jidan
1

kudrat

rasa

Pengikut

Arsip Blog