Selasa, 30 Juni 2009

SEVEN SEAS

AIR INI BILA DIMINUM IA AKAN MEMABUKKAN..

sama macam tequila,black lable,V.S.O.P,jack daniel dan macam2 lagi.satu masa dlu aku kerja disebuah kelab dangdut kat complek wilayah sana..ada macam2 arak dijual tapi yg paling laris ialah chivas V.S.O.P ngan black lable harga 170 sebotol chivas plak 350 bole minum nit atau campur coke..

aku bukan nk cerita pasal arak tu sebenarnya tapi cerita orang2 yg datang minum kt sna lebih kurang macam berlibur la..dgn G.R.O yg montok2 muda dan seksi sambil mendengar live band yg sasau dgn lagu cover mereka tak de lagu sendiri sampai jemu dgr lagu tu je hari2.. ha nak tau yg datang berlibur kat situ bukannya orang biasa je datuk2,orang pangkat dalam kerajaan,pengurus bola sepak,pemain bola sepak negara atau negeri,pegawai daerah,pegawai tanah peguam ehh banyak lagi la orang yg berpangkat pangkat datang nak berlibur dgn G.R.O ni hahhaaaaaaaa maklum la kt rumah isteri dah monopose jd mna lg yg kaki betina yg kaki mabuk yg kaki dangdut smua aku tgok macam kera dalam hutan dpt bunga hahhaaaa..

.ini lah kehidupan waktu malam ditengah-tengah bandar kuala lumpur ni,itu baru satu kelab kalu ada 150 kelab brapa bnyak air todi tg dapat dijual pada satu malam plak..
dan berapa ramai yg tongang telingkup sbb mabuk G.R.O lepas tu begaduh kerana berebut seorang G.R.O yg pungung dan dada nya yg tegak dek push up bra dan G.string..

wah aku dah merapu dah ni...kelab tutup kul 3pg nak naik teksi duit tip tak seberapa maka aku pun jalan kaki dari kompleks wilayah lalu ikut kampung baru menuju ke chow kit amik jalan ipoh masuk kanan pg bandar baru sentol dan terus kerumah di taman dato senu..

fuhhh...hari2 gini bole masuk iron man siot..

P/s..jangan cuba2 minum arak ye..setitik 40 ari tak bole solat ..hahhaha..kv6o..c4//

7 komentar:

  1. mabok tujuh lautan le tu..
    hahaha

    BalasHapus
  2. gua gminum root BEER jeh

    BalasHapus
  3. ..ingat masa gua muda dulu masuk A & W ngan member dari kampung..wa order root beer..dia kata aku tak sangka kamu la ni Wan,wa tanya knape? Ye la kamu la ni dah pandai minum beer ,wa balas...ini root beer bukan anchor beer,dia jawab balik..Ye la sama le tuu!!

    BalasHapus
  4. ini ada dialog dari film darah muda lakonan rhoma irama...BEER PUN NGAK MINUM LAGI2 SOLAT LAGI2 SOLAT ..GIMANA MAU MAJU..

    BalasHapus
  5. Hah..nice.
    7Seas always taste goood.First shot can make u tweak like rock star!
    first time cum across somebody mention it in cybersphere!
    About the rhoma irama skit: hahahahhah!

    BalasHapus
  6. nik!!!! org lepih cakap Keh Nok!!!..Keh sebet!!!(Ubi)

    BalasHapus

nik jidan

nik jidan
1

kudrat

rasa

Pengikut

Arsip Blog